Familie Contact

Dear Dick en Joop.

8 mei was jullie verjaardag. Allen gefeliciteerd met jullie geboorte dag en de zegen op jullie beiden voor dit nieuwe levensjaaar. Ik had willen schrijven en in mijn gedachten was ik bezig met de hele familie, want jullie waren, voor een groot deel, allen weer bij elkaar heb ik begrepen. Dus ik schrijf dit maar aan allemaal zodat je weer even een inzicht krijgt van wat er hier allemaal mee gemaakt hebben de laatste maanden. Ik ben van Plan om dit af en toe te doen in de vorm van een blog, zo als ik het van de zomer deed vorig jaar. Het zal genoemd worden “Familie Contact”. Hoe kom je daar? Nu als je naar mijn website gaat dan is er een knopje met het word “blog” aan rechter kant te zien. Als een van jullie wil regeren dan reageer je vooriederenen zals het op de “blog”doetBoven aan de lijst staat de naam van Pete, want op 28 juli gaat hij met Nora Faber trouwen in de Madison Square Kerk hier in Grand Rapids. Nora heeft twee jongens die net even jonger

jnger zijn dan die van., dus het word wat we hier noemen een “blendened” familie. Hoe ze dat allemaal gan organizeren weten we nog niet, maar de kinderen van Pete gaan voor zo ver we weten, om de ander week naar hun geboorte Moeder en dat is ook zo geregeld met de kinderen van Nora. Nora is een kunstenaar en is al vrij actief in de kunst culture van de stad. Verkoopt af en toe ook goed en op die manier kan ze een carierre opbouwen als kunstenaar. We zijn blij voor Pete dat hij weer iemand gevonden heeft waarmee hij zijn leven kan delen. Ze zijn nu inderdaad verloofd en verliefd op elkaar.

Onder de naam van Pete staan twee letters: PD en dat betekend ”Parkinson’s Ziekte” en daar zijn we nu druk mee bezig om alles te doen wat mogelijk is want op die manier kan je de zaak onder control houden. Er zijn verschillende bijzaken zoals kleiner schrijven, je balance word steeds minder, je loopt, maar met moeite want je zet jevoeten niet goed neer en dan het plotselinge voorkomen van bibberen. Ik had het eerst in mijn rechter kant, maar je kan het een stuk verminderen met medicijnen. Het verlies van “fut” is er ok een oorzaak van. En zo ‘’’’’’zijn er wel meer dingen waar van het antwoord od dan word: “ O dat is van de PD.” Maar het betekend dat we hulp ontvangen hebben van de verzekering om samen te werken met een therapeut. Nadat ik het gedaan hebt heeft Greta het verschil wel kunnen zien en heeft het dan ook aangevraagd en ontvangen. Samen zijn we nu al een poosje bezig en de oefeningen die we mee gekregen hebben doen we twee keer op een dag hier thuis. Beiden zijn we intensief bezig geweest for een periode van vier weken vier dagen in de week met de therapeut en dan herhalen thuis twee maal op een dag. Maar daar zijn we nu mee klaar en gaan verder met het werk van oefenen hier thuis. Maar we hebben ook een personal trainer die ons begeleid op de machines die ze op Calvin hebben. En ook twee keer in de week gaan we naar Tai Chi klas. Er tusen door hebben we afspraken want ieder wil ons wel zien hebben we en urologist, em neurologis. Een cardiologist, een podiatrist, en een dermataligst. Maar ieder is blij als ze me zien en ik ben dankbaar voor hun goed werk. Shalom, Chris and Gretas


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square