Another Word in Dutch


Blog #13 Dutch 4.

Verder met het reis verhaal. Dit zal een vereenvoudige blog zijn van de laatste, #12, zoals je die begrepen hebt hoef je nu niet verder te gaan. We zitten nu in Banff, een van de mooie landelijk parken, die opgebouwd is rond het vakantie gebeuren. Er was wat verwarrng over de tijd en dag van vertrek vanuit de studio, en het resultaat was dat we donderdag al op stap gingen. Maar bijna alles zat al in de auto zo het harde werk was bijna klaar. Ik 22 schilderstukken en 8 tekeningen klaar gekregen.

Vrijdag rond 9 uur zijn we begonnen met de thuis reis, maar eerst een ommetje. Via hoofd weg 3 naar 22 en 22 totaan de federale hoofdweg 1 en dat bracht ons helemaal naar Banff waar we de komende dagen verblijven. Susan en Tom van Willock en Sax Galerie verwelcomde osn met open armen. Ze waren blij met de komst en ook met het werk want dat gaan ze de komende dagen weer ophangen voor de receptie dinsdag middag. De twee grote die wie eerder naar de gallerij brachten hadden ze al op gehangen en dat zag er mooi uit. De lijsten van werken en fotos van die stukken werden na gekeken en later kon ik ook hun het book met houtsnede en gedichten bij Martin Oordt door geven.

Nu zit ik in de galerie, en we werken mee om alles op te hangen. Zelf ben ik ook druk met het klaar maken van de teken werkshops, die zullen maandag en dinsdag in een van de museum gehouden worden en dinsag middag is er een receptie in de gallery.

Woensdag zijn we van plan om hier vandaan naar het vliegveld van Calgary te gaan om Paul op te halen en dan die middag gaan we verder door naar Medicine Hat. Nu dat is het korte verhaal in het Hollands.

Veel Liefs en Shalom.

Bijna al de schilderstukken kun je bij willockandsax.com onder stoffel vinden. en ook op Facebook onder mij naam.


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square