Ook in het Nederlands...

Beste Allemaal

Het is nu vrijdag morgen en de eerste dagen zitten er op, dus hoog tijd om ook de Nederlanders te vertellen dat alles goed is en we veilig in the studio zitten en al drk aan het werk zijn. Ik heb het verhaal tot nog to op een blog gescreven en als je die nog niet gezien heb zoek het dan even op aan mijn website.

Paul heeft het hele route achter het stuur gezeten en Anika heeft ook vaak geholpen met he sjouwen van koffers enzovoort. Dus het was een plezier om hun er bij te betrekken en we zijn heel dankbaar voor hun hulp.

We zijn donderdag middag vertrokken, het plan was dat we dat vrijdag morgen zouden doen, maar met al het passen en meten om alles er in te krijgen wilde we dat niet herhalen, we waren klaar, dus zijn we gaan rijden en zijn die avond nog door Chicago gekomen en hebben in Rockford, Illionois. De volgende dag hebben we bij Paul thuis lunch gegeten en Anika is toen met ons mee gegaan. Zij is nu 12 en is een goede helper geweest. Na lunch weer verder gegaan helemaal tot Fargo, Noord Dakota. Dat was een lange dag voor ons allen. Glendive, Montana hebben we weer overnacht.

Langs de hoofdweg I-94 ergens in Montana

Op Nel’s verjaardag zijn we tot aan Lewistown, Montana gekomen waar Paul collegas had wonen en hun zijn die nacht daar gaan slapen en hebben die avond gezellig met elkaar gegeten. De volgende dag was ook weer prachtig weer, veel zon en weinig wind. Dus het was een plezier om in Lethbridge aan te komen en hadden geen last bij de grens. Het was nu dinsdag 1 augustus en we zijn die dag begonnen met ontbijt bij Mary Oordt thuis en dat was heel gezellig. Mary en her daughter Maria wonen bij elkaar in. Ken Hicken, de composer en zijn vrouw Alice waren er ook en zo was Frederika Granzow, dus het was druk soms, maar ook weer een prachtige ervaring voor ons en voor Anika. Rond 11 uur zijn we de richting Blairmore gegaan en waren rond 12 uur bij de studio. Officieel konden we er pas om 4 uur in en ze waren inderdaad nog aan het schoonmaken, maar we kregen meteen permissie om te ontladen en het meeste hebben we binnen gebracht. Het werd wat bewolkt en met de rook van de bosbranden er bij viel de reis naar de galerij in Banff tegen, Net voor 6 kwamen we daar aan en we werden met open armen verwelkomt. De laatste twee stukken kwamen uit de auto met nog een stel kleinere. Maar we zijn daar niet lang gebleven want we wilde Paul en Anika op tijd in Calgary hebben. Dus wij nog door gegaan en die avond hebben we dan ook in de buurt van het vliegveld overnacht. Paul en Anika vertrokken die morgen rond 5 uur, dus te vroeg voor ons.

Woensdag morgen was de dag van Joy’s verjaardag en die hebben we samen gevierd op de weg terug naar de studio. We waren het zat na al dat reizen en waren blij dat we nu konden beginnen. Alles weer een plekje gegeven en een lijst gemaakt voor het nodige en hebben nu alles zo’n beetje geregeld. Gisteren al weer mooi begonnen met de onderverf. 12 hebben nu een mooi kleurtje om op te werken. Het was warm gisteren mar in de nacht koelde het al weer lekker. Dus dat was de reis….zo ver

Liefs, Jan en Greta


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square